Uručeno 66 bicikala za najsretnije klijente Addiko Banke

Tokom posljednjeg Addiko Red Wednesdaya, klijenti koji su aplicirali za kredit i kojima je kredit odobren, bili su u prilici da osvoje crveni Addiko Pony bicikl čija je pojedinačna vrijednost bila 595 KM. 66 najsretnijih klijenata Addiko banaka u Bosni i Hercegovini svoje su bicikle odvezli kućama tokom prethodne dvije sedmice.

Među dobitnicima nagrada je i Dubravka Mićunović iz Trebinja, koja sa našom bankom sarađuje od 2005. godine. Prezadovoljna je dosadašnjom saradnjom sa Addiko bankom. “Mislila sam da se radi o šali kad su me nazvali i rekli mi da sam osvojila nagradu. Bicikl koji sam dobila poklonila sam unuku koji ga svakodnevno vozi”, kaže Dubravka.

Alija Fetić iz Mostara najstariji je dobitnik bicikla u okviru ove nagradne igre. Iako ima 71 godinu, Alija svakodnevno koristi bicikl. “Imam isti ovakav bicikl, koji je već prilično star, pa mi je novi došao u pravom trenutku”, kaže Alija koji je klijent banke već devet godina.

“Dubravku, Aliju, ali i još 64 druga klijenata obradovali smo ovim zaista neobičnim poklonom. Većini njih ovaj simpatični poklon pobudio je lijepe uspomene na djetinjstvo, koje su podijelili sa svojom djecom ili unucima, kojima su poklonili bicikle. Naravno, zadovoljstvo nam je što smo obradovali i dosta klijenata koji su bicikle zadržali za sebe i praktično ih koriste u svakodnevnom životu”, kažu u Addiko banci i napominju da je tokom oktobra, pa do sredine novembra u toku promotivna akcija za mobilno bankarstvo Addiko banke, u okviru koje će nagraditi još 14 klijenata u Bosni i Hercegovini.

Imena svih dobitnika Pony bicikala možete pogledati ovdje:

Img 66a695601f15c35d5f718110d56149e1 V

Addiko Bank Banja Luka