Uspješno završen prvi dio kampanje „Pozovite prijatelje“

Addiko banka Banja Luka nagradila klijente sa najvećim brojem preporuka

Addiko kampanja „Pozovite prijatelje“, koja je počela 1. februara 2021. godine, produžena je do 31. avgusta 2021. godine, zbog velikog interesovanja klijenata Addiko banke Banja Luka. Sve postojeće klijente Banke, koji prijateljima, porodici i komšijama preporuče da postanu Addiko i da svoju platu/redovno primanje primaju preko Addiko tekućeg računa, odnosno ugovore Addiko paket računa, Banka nagrađuje sa 25 KM, nakon što klijent koji je dobio preporuku primi prvu platu/redovan priliv preko Addiko tekućeg računa. Slogan kampanje Pozovite prijatelje glasi „Što više dijelite, više dobijate“, budući da nagrađujemo svaku uspješnu preporuku.

U znak zahvalnosti za do sada ostvareni broj preporuka, Addiko banka Banja Luka odlučila je, promotivnim poklonima iznenađenja, dodatno nagraditi 10 klijenata sa najvećim brojem preporuka u prvom dijelu ove akcije.
„Najviše uspješnih preporuka ostvarila je Maja Arsenović, klijentica Addiko poslovnice Bileća, a značajan broj preporuka imali su i klijenti iz Bijeljine, Kotor Varoši, Zvornika, Bratunca, Teslića i Brčkog. Ovom akcijom nagrađujemo lojalnost naših klijenata, a budući da je akcija pokazala veliki broj zainteresovanih, odlučili smo produžiti je do kraja avgusta ove godine. Klijentima koji su ostvarili najviše uspješnih preporuka u znak dodatne zahvalnosti podijelili smo i poklon pakete iznenađenja. Klijenta uvijek stavljamo na prvo mjesto, a Addiko proizvode i usluge kreiramo upravo prema njihovim željama i potrebama“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo Addiko banke Banja Luka.

„Proizvode i usluge Addiko banke koristim više godina i zaista sam zadovoljna svime što Banka nudi. Posebna zahvalnost ide cijelom Addiko timu Poslovnice Bileća, koji svojom predanošću i pozitivnom atmosferom u poslovnici isto prenose i na nas, svoje klijente, s toga je veliko zadovoljstvo preporučiti Banku i svima onima koji još uvijek nisu postali klijenti Addiko banke Banja Luka. Sa pozitivnom preporukom nastaviću i dalje, jer Banka nagrađuje lojalnost svojih klijenata, a mi postajemo svojevrsni Addiko ambasadori, što je posebno zadovoljstvo“, izjavila je Maja Arsenović, klijentica Addiko poslovnice Bileća koja je u prvom dijelu akcije ostvarila čak 25 uspješnih preporuka.

Akcija „Pozovite prijatelja“ produžena je do 31. avgusta 2021. godine, a više informacija o istoj, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite u najbližoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, putem naše web stranice addiko-rs.ba, pozivom Addiko kontakt centra 051 951 000 ili putem Addiko Bank Banja Luka Facebook naloga.

Addiko 202005 17214 Atm 800x600

Addiko Bank Banja Luka