Uštedite i vrijeme i novac i svaki mjesec osvojite vrijedne nagrade uz Addiko Mobile

Nakon još jednog mjeseca trajanja Addiko Mobile nagradne igre, izvučeni su dobitnici i desetog kruga. Novi i postojeći klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, mogu okušati svoju sreću sve do 31.12.2020. godine, a jedini uslov je da, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile. Svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvojiće telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

U desetom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Dragan Stanković iz Prijedora, klijent Poslovnice Novi Grad i Indira Buza iz Zenice.
Addiko Bank a.d. Banja Luka i Addiko Bank d.d. Sarajevo nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prenosni punjač za telefon, a ove nagrade otišle su u ruke klijentima Addiko poslovnica iz Prnjavora, Istočnog Sarajeva, Viteza i Sarajeva.

Korištenjem usluge Addiko mobilnog bankarstva klijenti jednostavnije i lakše obavljaju plaćanja, ali i štede i vrijeme i novac, budući da su plaćanja putem aplikacije brža, jednostavnija i duplo povoljnija, u odnosu na ona realizovana na šalteru banke. Do sada je ukupno 60 klijenata Addiko banaka u BiH osvojilo ove vrijedne nagrade, a do kraja godine biće nagrađeno još 18 sretnih dobitnika.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Banja Luka i Addiko Bank Sarajevo.

Addiko Bank Banja Luka