Uz Addiko kreditnu karticu podijelite kupovinu na tri rate bez dodatnih troškova. Aplicirajte online!

Bilo da ste klijent Addiko banke ili drugih banaka, vaši jesenji troškovi mogu da budu jednostavniji uz Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu, uz koju sami birate model podjele troška kupovine. Kao jednu od brojnih pogodnosti, iz Addiko banke ističu mogućnost kupovine koju svi zainteresovani mogu da podijele do tri rate, bez kamate i bilo kakvih dodatnih naknada, a za istu od sada mogu da podnesu online zahtjev, putem LINKA.

„Osluškujući potrebe klijenata, ovoga puta ističemo prednost Addiko kreditne kartice koja klijentima zaista može da pomogne prilikom planiranja i raspodjele troškova, a kao digitalna banka, klijentima smo omogućili da i za ovaj Addiko proizvod apliciraju online, bilo kada i bilo gdje da se nalaze.  Uz Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu kupovina roba i usluga korisnicima postaje mnogo lakša i pristupačnija, jer imaju mogućnost da troškove podijele do čak 24 rate, a ukoliko se odluče na podjelu kupovine na tri rate, nemaju nikakvih dodatnih troškova. Pored otplate duga na rate, mogu da biraju i opciju revolving-a, odnosno plaćanja samo minimalnog iznosa od 5% duga mjesečno.“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela za proizvode za stanovništvo u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Osim navedenih pogodnosti i jednostavnosti, sa Addiko kreditnom karticom, ističe Čađo, plaćanje je moguće vršiti na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu.

„Korisnici kartice ne moraju da informišu trgovca o namjeri podjele transakcije na rate, što ujedno dodatno pojednostavljuje kupovinu. Za sve koji su ljubitelji online kupovine, karticom mogu da vrše i potpuno sigurnu kupovinu, a mogu i da podignu željeni iznos gotovine na bankomatima.“, zaključila je Čađo.

Podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, bilo kada i bilo gdje putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 051 951 000. Aplicirajte online i saznajte više o prednostima Addiko Mastercard kreditne kartice na LINKU.

Vizual Addiko Mc Kreditna Kartica

Addiko Bank Banja Luka