Zaštitna sredstva i dezinfekcijski materijal za Dom za starija lica Prijedor

Donacija Addiko banke sa ciljem sprečavanja zaraze korona virusom

Addiko banka je u nizu aktivnosti koje je realizovala sa ciljem ublažavanja posljedica pandemije korona virusom, obezbjedila i vrijednu donaciju sanitetskog materijala i dezinfekcionih sredstava za Dom za starija lica Prijedor. Predstavnici Addiko banke uručili su donaciju koja je između ostalog sadržavala zaštitna odijela, zaštitne maske, te sredstva za dezinfekciju prostora.

„Zaposlenicima Doma za starija lica u Prijedoru obezbjedili smo sredstva koja su oni smatrali najpotrebnijim u ovim epidemiološkim uslovima, uz nadu da će institucije ovog tipa što uspješnije izboriti sa ovim virusom, a da će naši stariji sugrađani što prije slobodno nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima“, istakla je Ljiljana Lazić, voditeljica poslovnice Addiko banke u Prijedoru, te naglasila da je primopredaja donacije izvršena bez kontakta zaposlenika banke sa štićenicima centra, kako to nalažu i odluke nadležnih institucija.

„Trudimo se svoje štićenike zaštiti od vanjskih uticaja koliko god je to moguće. Ova donacija pomoći će nam u realizaciji naših redovnih aktivnosti u ovoj vanrednoj situaciji. Zahvalni smo Addiko banci na zaista vrijednoj donaciji, te brizi za našim najstarijim građanima“, istakao je Bojan Becner, direktor Doma za starija lica Prijedor.

Addiko Bank Banja Luka