Završena nagradna igra za korisnike Addiko mobilnog bankarstva

Izvlačenjem dobitnika posljednjeg, 13. kruga, završena je nagradna igra Addiko banaka u BiH, namijenjena korisnicima usluge Addiko Mobile

U sklopu nagradne igre, ukupno je podijeljeno 78 nagrada, budući da je u svakom nagradnog krugu nagrađivano po šest klijenata, i to po tri klijenta Addiko banke Banja Luka i Addiko banke Sarajevo.
Najsrećniji klijenti, metodom elektronskog izvlačenja, mjesečno su nagrađeni pametnim telefonima Samsung A50, bežičnim punjačima ili bežičnim slušalicama.

U posljednjem krugu izvlačenja najsrećniji su bili Stanko Marković iz Bijeljine i Hasib Šabanić iz Sarajeva, koji su osvojili mobilne telefone.

„Kod nas je vrijeme valuta koja najviše vrijedi, s toga našim klijentima želimo omogućiti da bankarske usluge obavljaju kad i odakle god to njima odgovara, a njihovo povjerenje uvijek nastojimo nagraditi.U skladu sa našom strategijom digitalne banke, korisnicima sluge Addiko Mobile nudimo i mogućnost plaćanja po uzorku, opciju „slikaj i plati“, podjelu transakcija učinjenih kreditnom karticom na rate, blokadu i deblokadu kartica, kao i niz drugih pogodnosti korištenjem ove usluge.“, izjavila je Milka Čađo, direktorica Odjela Upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.

Addiko Mobile Dobitnik Stanko Markovic

„Uz mobilno bankarstvo Addiko Mobile, plaćanje iz udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje je za naše klijente najprikladnije i po duplo povoljnijim naknadama, tokom protekle godine, znatno je olakšalo svakodnevnicu života. Za mnoge naše sugrađane, ovo je praktično bio jedini način komuniciranja sa bankom, te nam je drago da smo im, osim kvalitetnog i brzog servisa, omogućili i dodatnu pogodnost u vidu nagradne igre“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela Upravljanja proizvodima u Addiko banci Sarajevo.

Korisnici usluge Addiko Mobile i u narednom periodu mogu očekivati pozitivna iznenađenja u vidu različitih promotivnih akcija ili drugih benefita.

Addiko Bank Banja Luka