Počinje nova Addiko SME akademija za predstavnike malih i srednjih preduzeća – prijave do 31. avgusta

Predstavnici malih i srednjih preduzeća Bosne i Hercegovine ove godine imaju priliku da se do 31. avgusta prijave online za novu, besplatnu Addiko SME Akademiju koja počinje od 6. septembra, a organizovaće se u pet gradova: Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i u Doboju.

Koncept Addiko SME akademije za predstavnike malih i srednjih preduzeća biće, kako se to i očekuje od Addiko banke, netipičan i veoma koristan za brojne izazove sa kojima se biznisi svakodnevno susreću. Srđan Kondić, predjednik Uprave Addiko banke Banja Luka ističe da je prva Addiko SME akademija bila veoma uspješna.

„Prošle godine Addiko SME akademija je po prvi put organizovana od strane Addiko banke Banja Luka za 51 malo i srednje preduzeće na našim prostorima i zaista smo ponosni na projekat kojim smo biznisima omogućili nova znanja i vještine, ali i što smo stvorili priliku da se oni međusobno povežu i danas uspješno sarađuju. Kao pouzdan partner poslovnoj zajednici i društveno-odgovorna banka nastojimo da uvijek napravimo korak više, zato ove godine zajedno sa Addiko bankom Sarajevo omogućavamo besplatnu Addiko SME akademiju za čak 100 novih učesnika. Jer, znanje ima još veći značaj kada se dijeli, tada se umnožava i raste.“, naglasio je Kondić.

Značaj uticaja Addiko SME Akademije na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznala je i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) koja je sponzor ovog projekta namijenjenog za donosioce odluka u malim i srednjim preduzećima. Stotinu novih učesnika ove godine će od početka septembra do 21. decembra imati priliku da se tokom šest modula edukuju iz oblasti liderstva i komunikacije, razumijevanja finansijskih koncepata, digitalne transformacije i razumijevanja ESG koncepta, upravljanja stresom, internog preduzetništva i inovacija u poslovanju, a imaće priliku da unaprijede i prezentacijske vještine.

Svi zainteresovani predstavnici malih i srednjih preduzeća na ovogodišnju Addiko SME akademiju mogu da se prijave online, putem LINKA, gdje mogu da saznaju više detalja o samom projektu. Proces selekcije prijavljenih kandidata će vršiti stručni konsultanti i predavači, odabrani od strane Addika i EBRD-a, a koji se mogu pohvaliti višegodišnjim radom sa malim i srednjim preduzećima.

Addiko Sme Akademija Vizual

Addiko Bank Banja Luka