Posao u banci

Zajedno gradimo još bolju Banku!

Nastojimo biti neposredni, stvarati i nuditi proizvode koji su privlačni, konkurentni i koji odgovaraju potrebama naših klijenata. Mi smo Banka koja svoja obećanja ispunjava brzo i efikasno.

Addiko je jednostavna, moderna i neposredna Banka koja otvoreno nastupa prema klijentima i zajednici. Sa novim brendom gradimo novi karakter organizacije i tražimo osobe koje žele da postanu dio našeg tima.

Ponosni smo jer je naš proces selekcije transparentan i promoviše jednake mogućnosti i jednak tretman svih kandidata uključenih u proces. Raznolikost je važna, kao i stvaranje okruženja koje omogućava zapošljavanje kandidata sa različitim porijeklom, iskustvima i perspektivama, u cilju postizanja najboljih rezultata, bez ograničenja.

Poštujemo pozitivne propise i poslodavac smo jednakih mogućnosti. Posvećeni smo izgradnji raznolike i inkluzivne radne snage bez obzira na rasu, nacionalnost, religiju, nacionalno porijeklo, etničku pripadnost, seksualnu orijentaciju, pol, starost, državljanstvo, boju, bračni status ili trudnoću. U našoj Banci zagarantovana je zaštita od uznemiravanja na radu u skladu sa pozitivnim propisima – imamo uspostavljene jasne procedure i mehanizme zaštite od uznemiravanja na radu, što se odnosi na sve učesnike u procesu rada u Banci, kao i kandidate koji nam se jave u namjeri da se pridruže našem uspješnom timu.

Priključite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i pošaljite nam vašu prijavu za posao putem LINKA

Za sva vaša pitanja i nedoumice, ali i primjedbe vezane za proces zasnivanja radnog odnosa, možete nam pisati na mail adresu: ljudski.resursi.rs.ba@addiko.com.

Upoznajte nas

Naša Uprava

Finansijski izvještaji

Addiko Bank Banja Luka