PressReader – Vijesti iz prve ruke

Pristupajte izdanjima najboljih svjetskih časopisa i dnevnih novina iz različitih oblasti uz Addiko Business Debit Mastercard® karticu! Besplatno koristite PressReader uslugu i uživajte u čitanju svjetskih novina i časopisa, bez dodatnih troškova. Pristup željenim izdanjima možete ostvariti putem različitih uređaja – pametnih telefona, tableta ili računara – uz samo jednu registraciju, a kompletnom originalnom izdanju pristupite direktno od izdavača, koristeći različite načine pregleda sadržaja.

Korisnici Addiko Business Debit Mastercard® kartice, na raspolaganju imaju PressReader uslugu i mogućnost da potpuno besplatno, na mjesečnom nivou, preuzmu i čitaju čak 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa, najboljih svjetskih izdanja iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stižu na kioske.

Proces registracije za uslugu PressReader veoma je jednostavan i obavlja se u par koraka u aplikaciji ili na web stranici. Više detalja potražite na http://www.pressreader.com/marketwidebosnia

Izaberite sadržaj koji najviše odgovara vašim trenutnim potrebama – jutarnje prelistavanje aktuelnih svjetskih dešavanja ponedeljkom, priču o turističkim destinacijama koje ćete posjetiti čim okolnosti dozvole dok se vraćate s posla, ili pak modne preporuke uz kafu subotom popodne – mogućnosti su neograničene. Isprobajte već danas PressReader i započnite nešto neprocjenjivo.

Ponuda važi do 30.06.2022. godine. 

Addiko 202107 17730 Bih Pressreader Fb Ig 1080x1080[1]
Addiko 202107 17730 Bih Bodyguard Viber 1000x1000

Digital Bodyguard – vaš savjetnik za bezbjednost, bilo kada i bilo gdje

Uz Addiko Business Debit Mastercard® karticu,  vaš digitalni čuvar je uvijek uz vas! Ukoliko ste korisnik Addiko Business Debit Mastercard® kartice,  možete aktivirati uslugu sigurnosnog savjetnika Digital Bodyguard, zahvaljujući kojoj možete biti obaviješteni o bilo kojim mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete. Bilo da se sprema nevrijeme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju obavještenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savjete bezbjednosnih stručnjaka o narednim koracima.

Korisnici u svako doba imaju pristup Globalnom SOS operativnom centru gdje mogu da dobiju opšte savjete o aktuelnim sigurnosnim događajima i situacijama. Oslanjajući se na široku mrežu znanja o lokalnoj sigurnosti, Digital Bodyguard usluga korisnicima pruža relevantne, korisne i pravovremene informacije direktno putem njihovih pametnih telefona u bilo koje doba dana, sedam dana u sedmici. Pristup i korištenje usluge su veoma jednostavni i intuitivni i dostupni su na https://closecircle.com/mc/bih/.

Nakon registracije, dobijate pristup svom “tjelohranitelju” u virtuelnom svijetu, od kojeg možete, osim profesionalne zaštite, dobiti i mnoštvo savjeta i informacija u vezi sa svim svjetskim destinacijama. Uživajte u svijetu kreiranom po najvišim sigurnosnim standardima i iskoristite neprocjenjiva iskustva koja vam pruža Mastercard.

Ponuda važi do 30.06.2022. godine. 

Addiko Bank Banja Luka