Addiko Restart krediti do 80 hiljada KM na rok otplate do 15 godina

Banja Luka, 18. januar 2017. godine – Addiko Bank a.d. Banja Luka pokrenula je novu kampanju dugoročnih nenamjenskih Restart kredita s iznosom do 80 hiljada KM i rokom otplate do 15 godina, sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog perioda otplate kredita, a obezbjeđenje kredita se ostvaruje bez žiranata i bez hipoteke. Ova kreditna ponuda važiće do 31. marta 2017. godine.

Krediti su namijenjeni klijentima koji, na brz i jednostavan način, žele riješiti postojeća finansijska  zaduženja u drugim bankama, po  pitanju kredita i kreditnih kartica, uz mogućnost odabira iznosa kredita, roka otplate, kao i datuma dospijeća rate.

Takođe, klijenti će imati mogućnost da pored iznosa s kojim zatvaraju finansijske obaveze u drugim bankama, istovremeno apliciraju i za dodatna sredstva s kojima će moći slobodno raspolagati.

Addiko Restart kreditna ponuda dizajnirana je s namjerom da se klijentima omogući da lakše upravljanju ličnim finansijama uz značajno smanjenje mjesečnih izdataka te da jednim kreditom rješe sve finansijske obaveze, objedinjujući ih u jednu, manju ratu.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Banja Luka

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".