Pismo Uprave klijentima i partnerima

Poštovani klijenti i partneri,

nalazimo se u neočekivanoj javnozdravstvenoj i bezbjednosnoj kriznoj situaciji koja, nažalost, mijenja i utiče na sve aspekte naših privatnih i poslovnih života. Ono što se nije promijenilo jeste da su Addiko banci njeni klijenti, zaposleni i partneri ostali na prvom mjestu, a njihova bezbjednost i zdravlje najvažniji. U ovo vrijeme puno neizvjesnosti, opreza, pa i straha, smatramo da su solidarnost te kvalitetna i pravovremena komunikacija ono što će nas još više zbližiti i pomoći nam da zajedno prebrodimo trenutno stanje u kojem se nalazimo.

Ovo je vrijeme u kojem dobijate puno informacija, sa različitih strana, čija je vjerodostojnost često upitna. Molimo vas da budete oprezni te da svaku informaciju prethodno provjerite. Mi smo se potrudili da na našoj internet stranici napravimo poseban dio na kojem možete pronaći sve aktualne informacije baš za vas – naše vjerne klijente. Objavili smo informacije o posebnim mjerama za olakšavanje finansijskih poteškoća naših klijenata uzrokovanih COVID-19 pandemijom kojima se omogućava privremena odgoda plaćanja kreditnih obveza. Aktivno radimo i na prilagođavanju naših proizvoda i usluga kako bi se svakodnevni život i poslovanje nastavili odvijati što jednostavnije.

Na našoj internet stranici možete pronaći i sve ostale informacije, kao što je radno vrijeme poslovnica, ali i upute o korištenju digitalnih kanala: Addiko Mobile mobilnog bankarstva i EBank internet bankarstva. U ovom trenutku, možda više nego ikada do sada, pokazalo se koliko je važno ulaganje u digitalnu transformaciju na svim nivoima. Sretni smo što je Addiko banka u svoju strategiju već davno ucrtala put moderne i digitalne banke.

I na kraju želimo istaći da smo svjesni da su naši zaposlenici ključni kako bismo i dalje pružali kvalitetnu usluge našim klijentima i zato smo učinili sve da ih zaštitimo. Preduzeli smo niz mjera u skladu s preporukama nadležnih tijela kako bismo spriječili širenje virusa i zaštitili naše zaposlenike i naše klijente. Iskoristili bismo ovu priliku da zahvalimo i svim zaposlenicima Addiko banaka u Bosni i Hercegovini koji svojim nesebičnim radom te zalaganjem u ovim izmijenjenim okolnostima i dalje stoje vama na usluzi.

Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena. Ostanite zdravi i sigurni i hvala vam što ste klijenti Addiko banke.

Uprava Addiko Bank a.d. Banja Luka

Addiko Bank Banja Luka