VAŽNA UPUTSTVA ZA KLIJENTE 

Poštovani klijenti, 

putem ove stranice možete pratiti ažurne informacije o radu Banke, procesima i aktivnostima u vezi sa preventivnim mjerama i preporukama za smanjenje rizika infekcije korona virusom. 

Vaša Addiko banka.

AKTUELNA OBAVJEŠTENJA

Moratorijum za otplatu kredita

Agencija za bankarstvo je definisala smjernice u vezi odgode plaćanja.

Vođenje računa, krediti i štednja

U ovom trenutku ne postoje značajne poteškoće u funkcionisanju osnovnih proizvoda i usluga Banke. S tim u vezi, Addiko Bank i dalje redovno odobrava kredite, no, imajući u vidu objektivnu situaciju i novonastale okolnosti, realno je za očekivati da dinamika prihvata i obrade kreditnih zahtjeva, može biti nešto usporenija. Naša preporuka je da koristite mogućnost online apliciranja za kredit, putem stranice Asistirana prodaja.  Zaposleni Banke kontaktiraće vas u najkraćem roku, kako bi dalje procesuirali vaš zahtjev.

Obavještenje o načinu privremene isplate sredstava u Addiko Bank a.d. Banja Luka

PREPORUKA za boravak u poslovnici:

S ciljem prevencije zarazom korona virusom, značaj odgovornog ponašanja i pravilne higijene od ključnog su značaja za suzbijanje širenja epidemije. S tim u vezi želimo da vam ukažemo na preventivne mjere koje sprovodimo u Banci i pozovemo sve klijente, partnere i zaposlene da se pridržavaju zvaničnih preporuka nadležnih institucija.

OBAVEZNA UDALJENOST između klijenata i zaposlenih Banke: minimalno 1,5 metar – pridržavati se pravila za diskrecionu zonu

IZBJEGAVAJTE GUŽVU, pridržavajte se instrukcija dobijenih  od strane radnika fizičkog obezbjeđenja i zaposlenih Banke

BEZ RUKOVANJA sa drugim klijentima i zaposlenima Banke – u skladu sa preporukama nadležnih organa

ZA PODIZANJE GOTOVINE KORISTITE BANKOMATE – lista dostupnih bankomata Addiko Bank u BiH

 

Addiko 202001 16839 Bih Web Ikone 200x200px 3Molimo da, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, obavezno nosite masku.

Addiko 201703 12327 Web Ikone Addiko 4 200x200px 5Sigurni smo da starijim osobama uvijek dajete prednost, no u vremenu posebne brige za njihovu sigurnost, molimo vas da im omogućite i posebnu prednost prilikom posjete poslovnicama Addiko Bank a.d. Banjaluka.

PREPORUKA za korištenje bankarskih usluga:

 Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak5KORISTITE DIGITALNE KANALE (Addiko Mobile – mobilno bankarstvo*, Addiko EBank – internetsko bankarstvo, Addiko Chat Banking na Viberu, Online apliciranje za kredit – Asistirana prodaja isl.) ili pozovite Addiko kontakt centar 051/951 000.

*Sva plaćanja putem usluga Addiko Mobile/Addiko EBank su duplo povoljnija.

Addiko 201703 12327 Web Ikone Addiko 4 200x200px 1PRILIKOM PLAĆANJA ČEŠĆE KORISTITE PLATNE KARTICE kako bi se minimizirao kontakt sa novčanicama kao potencijalnim izvorom zaraze

RADNO VRIJEME POSLOVNICA

Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak3Informacije o radnom vremenu Addiko poslovnica se stalno ažuriraju. Preporučujemo da OVDE  provjerite aktuelno radno vrijeme poslovnica.

Addiko 202004 16839 Bih Bl Infografika Korona 1920x1550px

Addiko Bank Banja Luka